+386 (0) 41 449 913
appartma.majda@gmail.com
 

 Smučanje

Za otroke in začetnike priporočamo smučišče v Gozd Martuljku ali Podkorenu, za rekreativce smučišča v Kranjski Gori, za zahtevne smučarje smučišče Poligon v Podkorenu, kjer vsako leto poteka tudi svetovni pokal za moške. Mogoča je tudi nočna smuka.
Nov park za deskarje je odprt ob smučišču Kekec v Kranjski Gori

Sankanje

Sankanje je možno v dogovoru z agencijo Julijana:

Zabava za stare in mlade, po gozdnih poteh in cestah v okolici Kranjske Gore. Izbirate lahko med dnevnim sankanjem s pogledom na zasnežene gorske vrhove in nočnim sankanjem, ko se ob soju bakel ali po cesti, razsvetljeni z reflektorji, s prijatelji spustite v dolino. Dnevno sankanje izvajamo po predhodnem dogovoru. Nočno sankanje pa je mogoče, ob primernih vremenskih pogojih, vsak dan ob 17.00, 19.00 ter 21.00 (Gozd Martuljek), ter ob 18.00 in 20.00 (Krnica).

POTEK AKTIVNOSTI:

Ob dogovorjenem terminu je zborno mesto pred agencijo Julijana, v središču Kranjske Gore, 10-15 minut pred odhodom. Sledi prevoz (organiziramo ga mi) na vrh pripravljenih prog v Gozd Martuljek ali Krnico. Ko prispemo na sankališče, vas čakata dva spusta, kar zagotavlja okoli 5km nepozabnih sankaških užitkov. Po zaključenem prvem spustu imate možnost, da se v koči pogrejete s toplim napitkom. Po končani aktivnosti pa vas odpeljemo nazaj na zborno mesto v Kranjsko Goro. Izlet traja dve uri.

Vse informacije dobite na uradni strani agencije Juliana: http://www.julijana.info

Tek na smučeh

Tek na smučeh je pozimi gotovo najlepši način za ogled Zgornjesavske doline. Okrog 40 km skrbno vzdrževanih prog vas v zimski idili popelje iz središča Kranjske Gore mimo izvira Save in skakalnic v Planici globoko v dolino Tamar ter iz Kranjske Gore nazaj proti Gozdu Martuljku. Urejene tekaške proge so tudi v Mojstrani.

Dean Leban, sobodajalec
Naselje Slavka Černeta 9
4280 Kranjska Gora
Slovenija
 
http://www.vortex.si